Image
Image
Image
Baharatlı Kokulu Üzüm Koruk Turşusu
Baharatlı Kokulu Üzüm Koruk Turşusu
Baharatlı Kokulu Üzüm Koruk Turşusu
Baharatlı Kokulu Üzüm Koruk Turşusu
Baharatlı Kokulu Üzüm Koruk Turşusu

NATUVA

Baharatlı Kokulu Üzüm Koruk Turşusu

features1000 TL üzeri ücretsiz kargo
featuresNeden belirtmeden iade
Ürün Açıklaması
Baharatlı Kokulu Üzüm Koruk Turşusu
Karadeniz Bölgesinde mevsiminde yetişen, kokulu üzüm, isabella, çilek üzüm, kara üzüm, ilaç üzüm gibi isimlerle anılan, özenle ve el ile hasat edilen kokulu üzüm koruklarından el yapımı yöntemlerle hazırlanmıştır. Kokulu Üzüm'ün olgunlaşmadan önceki haline Koruk denir. Koruklar el ile özenle hasat edilir, yıkanır, kaya tuzu ve içme suyu ile salamura suyu hazırlanır. Koruklar cam kavanozlara ve gıdaya uygun bidonlara alınarak acı biber, sarımsak , defne yaprağı ,sumak, nane, isot, kırmızı pul biber, ve salamura suyu eklenir. Yaklaşık 6 hafta bekletilerek doğal olarak fermante edilen koruklar harika bir turşuya dönüşür. Lezzeti ve besin değerleri tam ol Devamını Göster
SEPETE EKLE

Çok Satanlar